Op zaterdagavond 21 april werd de uitslag van Quiztal 2018 bekend gemaakt. Het was een goedbezochte en hele gezellige feestavond met medewerking van DJ Jack.

Tot in de late uurtjes werd er genoten van verschillende nummers uit de Quiztal top 100, die met input van de deelnemende teams is samengesteld.

Net als vorig jaar is het team ‘De Slimme Jolige Bende’ opnieuw op de eerste plaats geëindigd. Zij hebben een dagje uit gewonnen. De tweede prijs (een veertigtal consumpties) is gewonnen door het nieuw gevormde team ‘Buurtschap d’n Tipstaart’. Het team ‘Van ’t Vat’ ging er met de derde prijs vandoor en kan voor een gezellig avondje bij ‘Bowlingcentrum Erica’ terecht.

De rode lantaarn is dit jaar uitgereikt aan het team ‘De Caravan 2.0’. Verder is er nog een snoeppakket uitgereikt aan het team wat ten opzichte van vorig jaar de grootste stijging heeft doorgemaakt, deze prijs is gewonnen door ‘Zuuperds Dames 1’.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie van Quiztal 2018. De dorpsquiz leeft in Sint Hubert! Het is dan ook de bedoeling om Quiztal vaker te gaan organiseren. De organisatie bedankt ‘Bowlingcentrum Erica’, ‘Meulepas & partners’ en last but not least álle enthousiaste deelnemers voor het mede mogelijk maken van Quiztal 2018.