Stichting Activiteiten Mill (SAM) organiseert al vele jaren ballonvaarten vanuit het Landschapspark in Mill. Ook elders in onze gemeente opstijgen is uiteraard mogelijk.

Deze ballonvaarten worden uitgevoerd door Paschal Noor uit Grave met zijn Land van Cuijk ballon.

Initiatief

Het initiatief om ballonvaarten te organiseren nam SAM al een jaar of 10 geleden. Reden hiervoor was om het Landschapspark in Mill te promoten. Een opstijgende ballon trekt altijd toeschouwers en de passagiers zien vanuit de lucht hoe mooi het park en de overige natuur in Mill en directe omgeving is. In de afgelopen jaren zijn hierdoor al heel wat ballonvaarten vanuit het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat - Beerseweg in Mill gemaakt.

Reserveren

Ook belangstelling eens een ballonvaart te maken of een vaart cadeau te doen? Reserveer deze dan via Stichting Activiteiten Mill. Een ticket kost 175,- euro per persoon. Er wordt alleen gevaren bij mooi en helder weer, zodat men ook echt kan genieten van een ballonvaart.
Reserveer via tel. 0485-325634, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zie ook www.beleefhetinmill.nl.