Zoals al vele jaren het geval is, is het ook deze laatste zaterdag van de maand weer tijd voor blues bij café Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill.

The Dynamics zijn na een overweldigend succes nu voor de tweede keer geboekt. Zaterdag 28 april zijn ze er vanaf 22.00 uur te horen, toegang is gratis.

The Dynamics

The Dynamics is een Zuid-Limburgse formatie die vaak op grote festivals furore maakt. Eén van de hoogtepunten was het PINKPOP BluesRock-Festival in 2017, waar zij als openingsact stonden en het immense podium deelden met o.a. Jan Akkerman. Met het ongekend snelle gitaarwerk van frontman Chivy Kuhles, heerlijke bas-solo van Math Parinussa en een onvergetelijke drumsolo van Stephen van Dolder weten zij ieder optreden weer tot een mega-succes te maken!

In maart 2018 is hun inmiddels vierde cd uitgekomen, die vrijwel vanaf dag één zelfs in Amerika al een aantal successen boekt. De muziekstijl is het beste te omschrijven als “Progressive Symphonic BluesRock”, een totaal eigen stijl die je bij geen andere Nederlandse band zult vinden. Uniek in zijn soort en op enkele covers na alles zelf geschreven en in eigen beheer uitgebracht.

Komend festival-seizoen zijn de mannen op diverse grote podia te vinden. Op 2 juni staan zij zelfs als hoofd-act op het Zoetermeer Blues Festival en worden ze met lovende woorden in de media aangekondigd: “Grote trots van de organisatie” en “Spectaculaire act” is wat er geschreven wordt.

Meer weten over de Bluesavonden en alle andere activiteiten in Café Zaal Royal aan de Kerstraat 35-37 in Mill? Zie www.caferoyalmill.nl.