Angelique van Loon uit Sint Hubert gaat de uitdaging aan om de Alpe d’Huez op te fietsen én de uitdaging om € 5.000,- sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Als lid van het Boerendochtersteam van BIG Challenge, farmers against cancer, organiseert ze daarvoor diverse acties. “BIG Challenge gaat voor een verdubbeling van het sponsorgeld. Voor deelname aan Alpe d’HuZes is de doelstelling € 2.500,-. Wij gaan voor het dubbele.”

Bierproefactie

Als speelster van SC ST Hubert Dames 1 vond Angelique het mooi om daar iets te organiseren. Daarom vindt er op 18 mei a.s. een bierproeverij plaats in de kantine waar verschillende Brand biertjes geproefd kunnen worden. Brand sponsort de proeverij dus de opbrengst van deze avond gaat 100% naar Alpe d'HuZes / KWF.

Je krijgt vijf verschillende Brand-bieren te proeven. Daarbij een lekker hapje en tekst en uitleg over de biertjes. Kortom een gezellige avond bier proeven en mee helpen in de strijd tegen kanker.

Wil je meedoen met deze gezellige avond meld je dan vóór 1 mei aan bij Angelique via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 37 31 00 24.