Woensdag 2 mei is er weer Mamacafé, het Mamacafé bestaat dan 4 jaar! Graag nodigen we daarom deze ochtend ook de moeders uit om hun (schoon)moeders mee te brengen.

Om samen koffie te drinken, zodat ze kennis kunnen maken met het Mamacafé en we zijn ook benieuwd naar hun verhaal.

Het Mama café is elke eerste woensdag van de maand, van 9.30 uur tot 11.30 uur. Dit alles in de bibliotheek van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Extra Mamacafé

Op 17 mei is er van 19.30 uur tot 21.30 uur een extra Mamacafé met de naam “Oh zit dat zo!” Heel veel vragen waar Christel van der Horst (trainer) en Jeroen Hindriks (seksuoloog) van ‘de Blikopeners & Fabriek69’ antwoord op gaan geven tijdens de informatieavond “Oh zit dat zo!” Deze informatiebijeenkomst in de Bibliotheek in Myllesweerd wordt op een leuke en interactieve wijze gegeven. Na deze avond gaat u weg met informatie en handvatten op gebied van seksuele opvoeding en weerbaarheid, waar u de volgende dag al mee aan de slag kunt gaan.

De kosten voor deze avond zijn 10,- euro per persoon en kunnen op de avond zelf worden voldaan. Aanmelden kan via een email aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie en agenda: www.mamacafemill.nl.