Foto: Cockie Kremers

Het maximale aantal deelnemers voor het Brabants Oerparcours van zondag 27 mei 2018 in Mill is bereikt. Vandaar dat de inschrijving voor deze laagdrempelige survivalrun in de Kanaalzone en Groespeel in Mill is gesloten. Maar... de organisatie zoekt nog wel hulp!

Vrijwilligers

Om het Brabants Oerparcours goed te kunnen laten verlopen, kan de organisatie nog wel wat helpende handen gebruiken. Het gaat vooral om het begeleiden bij een hindernis. Vrijwilligers hoeven niet te bouwen of hindernissen op te ruimen. Maar men zou bij een hindernis moeten staan (of zitten) om toezicht te houden en eventueel uit te leggen wat men bij de hindernis moet doen. De organisatie zal uiteraard zorgen voor een lunchpakketje voor de vrijwilligers.

Tijd?

Iedereen die tijd en zin heeft zondag 27 mei te helpen kan dit aangeven bij Pieter Rutten. Ook een dagdeel helpen is uiteraard mogelijk. Het Oerparcours duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Bel met Pieter Rutten op 06 - 51 86 63 69 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dank

Het Brabants Oerparcours is een activiteit van Stichting Beweegtuin Mill en Stichting Ontdek Mill. Zij bedanken nu alvast alle sponsoren en vrijwilligers die aan het Oerparcours positief bij gaan dragen.

Zie voor meer informatie ook www.oerparcours.nl.