Noteer dit alvast in uw agenda. Op dinsdag 15 mei aanstaande wordt er in de Jachthoorn in Sint Hubert een inloopavond gehouden over de N264.

Tijd en opzet zijn nog niet precies bekend maar als u belangstelling heeft voor deze avond is het goed om hier alvast rekening mee te houden.

Verbetering N264

De provincie onderzoekt samen met de gemeenten Uden en Mill en Sint Hubert hoe de doorstroming, leefbaarheid en verkeersveiligheid kan worden verbeterd op de provinciale weg N264. Het gaat daarbij om het deel van de weg tussen de A50 bij Uden en de A73 bij Haps.

Gesprekken

Er zijn inmiddels gesprekken georganiseerd met omwonenden, gemeenten, maatschappelijke organisaties en andere belanghebbenden. Het projectteam wil namelijk niet alleen weten welke knelpunten er uit metingen en berekeningen volgen maar ook hoe bewoners, weggebruikers en andere belanghebbenden die ervaren. Van de gesprekken is een verslag gemaakt (Nieuwsbrief 26 maart 2018) dat u vindt op de website van de gemeente Mill en Sint Hubert (www.gemeente-mill.nl/n264). Het projectteam studeert op dit moment op mogelijke oplossingen voor de geconstateerde knelpunten. Deze oplossingen worden beoordeeld op effectiviteit, uitvoerbaarheid, inpasbaarheid en onderlinge samenhang.

Inloopavond

De resultaten van deze analyse zal het projectteam tijdens twee inloopavonden bespreken met bewoners en andere belanghebbenden. Op 15 mei is er een inloopavond in Sint Hubert. Deze inloopavond beperkt zich tot het deel van de N264 op het grondgebied van de gemeente Mill en Sint Hubert. Voor het gedeelte van de N264 in de gemeente Uden wordt aldaar een aparte inloopavond georganiseerd op een ander moment.