Foto: Cockie Kremers

Afgelopen vrijdagavond 11 mei stond bij party- en evenementencentrum City Resort aan de Hoogveldseweg in Mill Best of Foo en Coldplace op het podium.

Zij brachten alle hits van de vrijwel gelijknamige bands Foo Fighters en Coldplay. Na deze live acts zorgde DJ Tom Verweijen voor een meer dan passende afsluiting van deze avond waar ruim 450 bezoekers op af waren gekomen.

Matchis

Tot 1 april liep de voorverkoop van deze tribute avond met een speciale actie. Want van elk verkocht ticket ging 5,- euro naar Stichting Matchis, het Nederlandse centrum voor Stamceldonoren. Met het geld kunnen stamceldonoren worden geregistreerd en mensen met bloedziektes zoals Leukemie worden geholpen. Stichting Matchis is ook het goede doel waar Dennis Verweijen zich voor inzette via zijn boek Papa’s bloed. Omdat Dennis fan was van Coldplay en Coldplace, was dit een perfecte combinatie. Deze actie bracht 1000,- euro op voor Stichting Matchis.

Vervolg

Na 2 succesvolle tributeshows, in november met U2 en nu met Foo Fighters en Coldplay, smaakt het organiseren van dit soort avonden naar meer. Bovendien past het prima in de toekomstplannen van City Resort, waarmee men nog beter in wil spelen op wensen van bezoekers. Zo lanceert men binnenkort een nieuw concept voor het restaurant gedeelte, komt er een uitbreiding van activiteiten met o.a. een aantal Escaperooms en komen er meer openbare muziekavonden zoals deze druk bezochte tributeshows.