Vrijdag 11 mei werd wederom de jaarlijkse Mariaviering georganiseerd door de KBO Mill. Deze werd gehouden in een knusse zaal van City Resort (Fitland) in Mill.

Er was een grote belangstelling van 120 personen zodat de zaal geheel was gevuld. Er waren ook veel belangstellende bewoners uit het verzorgingshuis. Daarvoor ook onze dank aan al de vrijwilligers, die de bewoners met rolstoel of rollator en zelfs met de auto gebracht en gehaald hebben. Mooi, dat de bewoners op deze manier ook in de gelegenheid waren hiervan te genieten.

De Mariaviering werd aanvankelijk georganiseerd als voorbereiding op de bedevaarten. Nu is er los van dat, telkens vanwege de meimaand en met Moederdag in het vooruitzicht, een Mariaviering.

Marie-Christien bracht een optreden genaamd “Met een knipoog naar Maria”. Ieder genoot van de prachtige zang, begeleid door muziek op band. Haar prachtige stem en uitstraling sprak de mensen aan en sommige waren er zelfs door geroerd. Het was tijdens haar zang dan ook muisstil. Sommige liederen kon men mee zingen en dat werd dan ook gedaan. Gezien de grote belangstelling zal het volgend jaar zeker weer georganiseerd gaan worden. Dank aan Marietje v. d. Elzen die zich enorm heeft ingezet bij de organisatie van deze middag, maar ook haar inzet voor de bedevaarten wordt erg gewaardeerd. We kunnen weer terugzien op een zeer geslaagde middag.