Foto: Cockie Kremers

Op zaterdag 23 juni wordt in het hele Land van Cuijk de Nacht van een Goei Leven gevierd. Ook de gemeente Mill en Sint Hubert pakt flink uit.

De komende weken volgt steeds meer nieuwe informatie over het heerlijke food & drinks-programma, de bijzondere exposities en de fantastische lichtbeleving op 23 juni in en om de kerk van Mill.

De organisatie van deze oergezellige avond is in handen van Ontdek Mill. Onderdeel van het programma is de muzikale omlijsting die Kerk Unplugged is gaan heten. Vanuit alle kerkdorpen wordt hieraan meegewerkt en ook oud-inwoners van de gemeente laten van zich horen.

Details over het programma volgen later, maar de 12 acts waar de organisatie nu mee in gesprek is, beloven een brede variëteit aan muzikaal amusement en taalexpressie te gaan brengen. In de huidige planning zien we een harmonie, een klarinetgroep, enkele popsolisten, twee koren, duo’s en kleine orkestjes, een kerkorganist, een conference en enkele dichters.

Kortom een programma met voor elk wat wils. Reserveer deze avond alvast in de agenda’s want het belooft een evenement te worden dat je niet wilt missen!

De toegang is uiteraard helemaal gratis.