Muziek... waar je ook bent, ergens klinkt wel muziek. Vooral in deze tijd van festivals en andere activiteiten in dorpen en steden is muziek niet weg te denken.

Maar zeker ook bij serieuze gebeurtenissen kan muziek een belangrijke rol spelen. Hoe mooi is het dat ook jij muziek kan leren maken!

De Millse Muziekvereniging St. Willibrord nodigt iedereen van harte uit om tijdens de inloopavond op zaterdag 19 mei a.s. kennis te komen maken met verschillende instrumenten, luisteren naar de mooie klanken ervan en genieten van samen muziek maken.

Welk instrument past bij jou?

Vaak weet je ook niet hoe het is om een instrument te bespelen. Misschien heeft een instrument wel al jouw speciale aandacht. Voor hele jonge kinderen is de eerste kennismaking met een muziekinstrument vaak de blokfluit. Hierna kan worden gekozen voor een instrument wat in het orkest past. Anderen beginnen meteen met hun favoriete instrument aan een opleiding of willen juist een ander instrument leren bespelen.

Muziekopleiding

Bij de Millse Muziekvereniging St Willibrord is er een brede keuze aan muzieklessen speciaal gericht op blaasinstrumenten, slagwerk en percussie. Uiteraard zijn er deskundige, goed opgeleide muziekdocenten die de lessen verzorgen. En het mooie van muziek maken is... jong én oud kan het leren!

Alle leerlingen van de muziekvereniging kunnen rekenen op ondersteuning vanuit de leerlingencommissie. Zij hebben nauw contact met de docenten en nemen ook tijdens de lessen vaak een kijkje hoe het gaat. Op deze wijze kan er snel en adequaat worden gereageerd mocht dit nodig zijn.

Kijken, luisteren... doen?

Een manier om erachter te komen of muziek maken iets voor jou is? Je wilt het eigenlijk al heel lang maar het is er nog niet van gekomen? Of je bent ermee gestopt en wil je graag weer opnieuw beginnen? Dat kan!

Inloopavond nieuwe leden!

Op zaterdag 19 mei a.s. is er een speciale inloopavond met een optreden van de blokfluitgroep, leerlingen en harmonie. Verschillende instrumenten komen aan bod en worden, met speciale aandacht hiervoor bespeeld tijdens het optreden.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen, te luisteren en na afloop vragen te stellen bij bestuur, dirigent en leden van onze muziekvereniging.

Wanneer: zaterdag 19 mei a.s.
Waar: Wijkaccomodatie De Wester, Havikstraat 1, Mill
Aanvang: 17.00 uur tot 17.45 uur.