Bij deze rolstoelwandeling staat de schitterende natuur van de Kuilen centraal. (Foto: Carolien Geurts van Kessel)

De rolstoelwandeling is op donderdagmiddag, 14 juni om 12.30 uur bij bezoekerscentrum de Valkhoeve, Uilweg 26 in Mill. De wandeling is bedoeld voor mensen die niet meer in staat zijn om ca. 5 km te lopen.

De SWOM huurt voor deze groep rolstoelen bij de Zonnebloem. Ook als u zelf al over een scootmobiel of (elektrische) rolstoel beschikt, kunt u meedoen. Kosten voor de deelnemers is € 7,50 p.p. Voor de helpende vrijwilligers is de middag uiteraard gratis. Op de website van de SWOM www.swomill.nl kunt u eveneens informatie en een inschrijfformulier vinden.

Centraal

Bij deze wandeling staat de Valkhoeve o.l.v. Carolien Geurts van Kessel en het schitterende natuurgebied rond de Kuilen centraal. Onderweg maken we een tussenstop bij het Strandpaviljoen de Kuilen om wat te drinken en wat lekkers te eten. In de Tweede wereldoorlog legden de geallieerden hier een klein, tijdelijk vliegveldje aan als extra steun aan het front.

Verrassend

We eindigen de wandeling bij de Valkhoeve waar de koffie/thee met vlaai klaar staat. Er zal een verrassend en mooi programma worden uitgevoerd met muziek en zang en optredens.

Opgeven

U kunt zich aanmelden vanaf 14 mei tot vrijdag, 8 juni. Overal liggen uitnodigingen met aanmeldingsstroken. U kunt deze ook ontvangen bij de contactpersonen. U kunt dan bij uw contactpersoon een volledig ingevulde aanmelding strook inleveren en de eigen bijdrage van € 7,50 betalen. Graag vermelden of de gasten een rolstoel nodig hebben. Mag ook met eigen (elektrische) rolstoel en scootmobiel of gezellig mee wandelen met een rollator.

De Zonnebloem relaties moeten zich opgeven bij Corry Toonen van de Zonnebloem afdeling Mill en Sint Hubert, tel. 0485-452807 of bij de eigen contactpersoon van de Zonnebloem.
Deelnemers uit Mill kunnen zich opgeven vanaf 14 mei tot en met 8 juni iedere werkdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur in het kantoor van de SWOM in Myllesweerd. Telefoon 0485-455470. Per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deelnemers uit Wilbertoord kunnen zich opgeven vanaf 14 mei tot 24 mei bij Tiny Hermens, Willemsstraat 7, tel. 0485-478403.
Deelnemers uit Sint Hubert kunnen zich opgeven op dinsdag 15-22-29 mei en 5 juni tussen 9.00 en 12.00 uur in de Jachthoorn. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Jan Derks 0485-454192.
Deelnemers uit Langenboom kunnen zich opgeven bij Annet van Lith, tel. 0486-431393.