Regelmatig is er op zondagmiddag in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill live muziek te horen. Op 2e Pinksterdag is dit vanaf 16.00 uur weer het geval. Dan met Reel to Real.

Toegang is helemaal gratis. Stelt u zich eens voor: mooi weer, een biertje, een wijntje en dan meedeinen op de Ierse melancholische en gezellige klanken. Meezingen mag, maar genieten kan ook!

Reel to Real

Reel to Real zijn een stel rasechte muzikanten met hart voor akoestische Ierse volksmuziek. Zij nemen u mee naar een landschap van Ierse dansmuziek. Jigs, reels en hornpipes, maar ook gevoelige, melancholische ballades en niet te vergeten de alom bekende Ierse drinkliederen, zoals The Wild Rover, Whiskey in the Jar en Molly Malone. En… als het nodig is, spelen ze ook een setje Rowwen Heze nummers. Aansluiten bij wat aanslaat bij het publiek is hun specialiteit!

Bezetting

Reel to Real bestaat uit een stel ervaren muzikanten: Ronald Peters (accordeon, whistles, bodhran en zang), Marcel Peters (banjo, gitaar, mondharmonica, ierse bazouki en zang) en Frans Heijs (bas, gitaar en als je hem heel lief aankijkt ook een klein beetje zang op de achtergrond).
Voor een optreden met weinig hopseflots en vol met “Too-ry-ay Fol-de-diddle-day” zit je goed bij Reel to Reel. Kortom, tot 2e Pinksterdag bij ’t Lagerhuis!

Meer

Meer weten over de activiteiten in en rond Grandcafé ’t Lagerhuis? Like de Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl.