Een van de vele hobby’s is de muziekgroep gitaar.

Wat vind je leuk en waar wil jij je tijd aan besteden? Het is een vraag die veel mensen bezighoudt. Zodra je klaar bent met je werkzame leven en ineens in de ‘wereld’ belandt van senioren - menioren.

Sommige mensen weten precies wat ze willen met hun leven. Ze hebben van nature een bepaalde passie. Ze zijn doelgericht, en weten van jongs af aan al wat ze willen bereiken. Het ervaren van geluk is een belangrijk doel in het leven. En door dingen te doen die jij leuk vindt zul je meer geluk ervaren. Dit vind je misschien bij het Senioren Hobby Centrum in Mill.

Het is mogelijk om te ontdekken waar jouw passies liggen. Voor de één is dat het leren van tekenen, schilderen, boetseren, stamboom café, koken en voor de ander is dat bloemschikken, fotografie, creatief: textiel / quilten, talen: Engels, Duits of Frans muziek: gitaar, hout - metaal - koper bewerking, modelbouw enz. De vraag is dus, waar word jij gelukkig van?

Wat vind jij leuk om te doen, en waar liggen jouw talenten? Zodra je iets vindt waar je talent voor hebt en ook ontzettend van geniet, heb je een richting gevonden. Om dit samen te doen met je eigen leeftijd genoten in een sociale omgeving waar veel mag, en niets moet. Inschrijven voor het nieuwe seizoen (vanaf 3 september) is nu mogelijk. Nu doen, niet wachten tot morgen. Interesse, bel Ans Bardoel leden adm. 06- 34484961 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info zie www.seniorenhobbycentrum.nl.