Jeroen van den Heuvel

Zaterdagavond 23 juni organiseert Ontdek Mill een ‘Kerk Unplugged” concert in de kerk van Mill. Dit met muzikale optredens, een expositie, professionele lichtkunst in en op de kerk en een bijzondere food-beleving.

Dit alles in het kader van de eerste editie van een Nacht van Een Goei Leven. In het hele Land van Cuijk worden rond dat thema die avond en nacht activiteiten georganiseerd. In Mill speelt dit alles zich af in en rond de St. Willibrorduskerk.

Receptenwedstrijd

Speciaal voor deze Nacht van Een Goei Leven is er een receptenwedstrijd bedacht waaraan iedereen kan deelnemen. Maak een recept (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht of nagerecht) voor 4 personen naar keuze. Verwerk hier hoofdzakelijk streekproducten in uit het Land van Cuijk. Een jury bestaande uit Jeroen van den Heuvel, Martien Bos en Jack Rooijakkers zal alle inzendingen beoordelen. De winnende inzending wint een thuisdiner voor 6 personen wat Jeroen zal verzorgen. Maar ook alle andere inzendingen maken kans op leuke prijzen.

Deelnemen

Stuur uw recept voor maandag 10 juni in. Vermeld hierbij (voor 4 personen) de ingrediënten, hoeveelheden en bereidingswijze. Maak een foto met het gerecht inclusief de kok van dit gerecht. Mail dit alles voor maandag 10 juni naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Winnende gerecht

Chef-kok Jeroen van den Heuvel gaat zaterdagavond 23 juni het winnende gerecht op dakleien op bijzondere wijze uit serveren. Hierbij krijgt Jeroen assistentie van leerlingen van ROC de Leijgraaf, Martien Bos van het Smaakcentrum en Jack Rooijakkers van Grandcafé ‘t Centrum. Daarnaast zijn er in en rond de kerk diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar en is er volop live muziek, verhalen, een expositie en humor.

Gratis

Een Nacht van Een Goei Leven in en rond de St. Willibrorduskerk in Mill is van 19:00 tot s’nachts 01:00 uur gratis toegankelijk. Maar het is ook mogelijk een VIP-‘kamerconcert' op grote hoogte in de kerk te boeken. Iedereen die dit durft mag dan ook via de binnenzijde de kerktoren beklimmen tot 50 meter hoogte vanwaar je een fantastisch uitzicht hebt over het Land van Cuijk. VIP-deelnemers krijgen een ‘prive-kamerconcert' van een half uur op grote hoogte in de kerk, enkele drankjes en het winnende gerechtje op een dak-leitje. Van elk verkocht arrangement, € 25,00 pp, geeft ontdek Mill de kerk €5,- voor een goed doel.

Meer

Wilt u meer weten of reserveren voor het speciale arrangement? Surf dan naar www.nachtvaneengoeileven.nl of mail Ad Berends op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..