Woensdag 16 mei werd de derde activiteitenmiddag van de ZorgSchakel Sint Hubert gehouden in het gemeenschapshuis De Jachthoorn.

Zo’n 11 personen namen deel aan het tapas maken. Onder genot van een kopje koffie/thee gaf Marieke Verbruggen uitleg over het bereiden van tapas gerechten. Marieke had de recepten keurig op papier uitgewerkt. Daarna ging men in vier groepjes ijverig aan de slag. En waar nodig gaf Marieke tips en trucks of een helpende hand. En de resultaten mochten er zijn. Er werden heerlijke tapas gerechten gemaakt en uitgeserveerd. En dat was smullen voor de deelnemers.

“Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar”, dat was de eerste reactie van de deelnemers.

Ontmoeting en gezelligheid, dat was de doelstelling van de activiteiten middag, daar is de ZorgSchakel Sint Hubert zeker in geslaagd. De volgende activiteit vindt plaats op woensdag 20 juni en begint om 14:00 uur in De Jachthoorn. Het thema voor deze middag is provincie Noord Brabant. Leden van ZorgSchakel Sint Hubert kunnen zich nog aanmelden tot 13 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via inschrijfformulier in De Schakel.

Graag tot ziens op een van de activiteiten middagen van de ZorgSchakel Sint Hubert.