Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli staat in Mill het Zotte Zomer Festival weer op het programma.

In het Landschapspark zijn die dagen diverse nostalgische attracties te vinden, circusshows, poppenkastvoorstellingen, foodstands, sfeervolle horeca en volop muziek en entertainment. Ook is er op zaterdagmiddag en op zondag een speciale Promotiehoek. Hier kunnen een aantal verenigingen en ondernemers hun activiteiten gratis promoten.

Zaterdag 7 juli 14.00 uur - 18.00 uur

Volleybalvereniging Apollo uit Mill is zaterdagmiddag aanwezig in de Promotiehoek met de speciale Volleybal-Fun-Truck. Via diverse spelen kan men kennis maken met volleybal. Ook Yoga Unplukked is aanwezig en tevens een stand van Smits Glas en Raam Decoraties.

Zondag 8 juli 11.00 uur - 18.00 uur

Unplukked Yoga en Smits Glas en Raam Decoraties zijn ook op zondag aanwezig. Maar dan zijn er ook nog stands van Taflan Langenboom. Zij laten zien hoe leuk tafeltennis is. Daarnaast is er een stand van Tupperware en de brommerclub van Wanne Walm Wanroij.
Meer weten en checken of er nog ruimte is voor uw deelname? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Organisatie

Het Zotte Zomer Festival is een activiteit van het Toeristisch en Recreatief Platform Ontdek Mill. Bij de organisatie heeft men steun van Albert Heijn vd Ven, Stichting Activiteiten Mill, het Ondernemers Collectief Mill en de lokale horeca. Zie ook www.zottezomer.nl.