De informatieavond van Buurkracht team Mill-Centrum over energiebesparende maatregelen op woensdag 30 mei in Cultureel Centrum Myllesweerd werd druk bezocht.

Ongeveer 70 bezoekers werden geïnformeerd over de resultaten die het team had verzameld over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. Uit een vooronderzoek waren twee leveranciers geselecteerd, een voor spouwmuurisolatie de ander voor zonnepanelen. Zij presenteerden hun product en gaven een toelichting over de prijs en de leveringsvoorwaarden.

Na afloop kon men zich inschrijven voor een vrijblijvende offerte met bezoek aan huis. Daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Eenentwintig belangstellenden voor zonnepanelen en achttien voor spouwmuur isolatie was het voorlopige fantastische resultaat.

Aanmelden kan nog steeds tot uiterlijk 30 juni via het inschrijfformulier op de website of via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna start de leverancier met een huisbezoek en legt dan de specifieke persoonlijke voorwaarden vast in een contract. Indien er meer dan twintig contracten voor eind augustus voor de zonnepanelen worden getekend, krijgt elke deelnemer een korting van 15% op de prijzen die vermeld staan op de Website.

Indien u informatie wenst, bijvoorbeeld over de leveringsvoorwaarden, neem dan contact op via de website https://www.buurkracht.nl/buurten/mill-centrum-mill/buurtpagina of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op, op het inschrijfformulier op de informatieavond is het verkeerde e-mailadres vermeld en het woordje “Mill” per ongeluk weggelaten. Er zijn plannen om de energiebesparende acties verder uit te breiden.

Heeft u interesse om uw kennis te delen neem dan contact op met het buurkrachtteam Centrum Mill.