Op de dag dat de basisscholen zomervakantie krijgen (vrijdag 6 juli) start in het Landschapspark in Mill het Zotte Zomer Festival.

Ook veel bedrijven en instellingen luiden die dag hun vakantieperiode in. Vandaar dat al diverse bedrijven aan hebben gegeven op het Zotte Zomer Festival met medewerkers en collega’s een vakantieborrel of vrijdag-middag-borrel te willen komen drinken zoals o.a. Mill Agri Trading. De organiserende werkgroep binnen Ontdek Mill heeft voor bedrijven en instellingen speciale arrangementen hiervoor bedacht.

Zotte Zomer Festival

Het Zotte Zomer Festival is een 3 dagen durend (vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli) gratis toegankelijk festival. Naast een aantal nostalgische attracties en diverse circusshows, is er non-stop muziek, entertainment, vermaak, zijn er foodstands en sfeervolle horeca. Daarnaast zijn er extra activiteiten als een Escaperoom, poppenkastvoorstellingen, demonstraties van clubs, een auto- en motorzegening en nog veel meer.

Informatie

Meer weten? Bel met de organiserende werkgroep via tel. 0485-325634, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of check de site www.zottezomer.nl.