Cabarapshow

De band Lijn 99 host op zondag 24 juni 2018 een tweede podium op Mill at the park in het Landschapspark. Ze komen namelijk met een echte bus, gevuld met country en Rock’n Roll muziek, podium en dansvloer naar ons toe!

Geen verjaardag, kroeg, bar mitzvah of een festival is te groot of te klein voor Lijn 99. Deze mannen laten overal waar ze komen een spoor van gezelligheid achter. Naast optredens van Lijn 99 zullen er ook een paar gastoptredens worden verzorgd.

Gastoptredens

Dave Vermeulen gaat terug naar de roots waar zijn inspiratie vandaan komt. Alleen met zijn akoestische gitaar en zijn rechterhand Gijs Heijnen brengt hij je terug naar de puurheid van wat hij tot nu toe allemaal heeft meegemaakt in zijn stormachtige carrière.

Met een last-minute boeking van Kees & Merijn is het programma in de bus compleet. Waar zij normaliter met hun Rockband Navarone de decibelmeter laten gieren, gooien zij het hier over een compleet andere boeg. Met dit project pakken ze de akoestische gitaren en zullen ze naast hun eigen songs zich vooral richten op mooie liedjes die hen inspireren.

En dat allemaal op zondag 24 juni 2018 in de bus van Lijn 99, op Mill at the park!

Cabarapshow

Een andere speciale toevoeging op zondag is de Cabarapshow. Dit is een kruising tussen cabaret en rap; improvisatietheater, zo je wilt. De show voltrekt zich in verschillende spelrondes, waarvan de inhoud van de raps volledig drijft op de input van het publiek. Daarbij is niets te gek: van Batman in een parenclub tot het aanprijzen van een theedoek. Telkens worden de rappers uitgedaagd om het achterste van hun tong te laten zien. Hierbij worden ze geholpen door dj Native en presentator Nappie! Iedere show is gegarandeerd uniek, verrassend en gevuld met spitsvondige woordgrappen en strakke punchlines.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma van zaterdag 23 en zondag 24 juni op: www.millatthepark.nl.