Op 19 en 20 juni wordt in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill de afscheidsmusical van de de leerlingen uit groep 8 van basisschool De LenS uit Mill opgevoerd.

De kinderen zijn al enkele weken druk bezig met het repeteren, liedjes zingen, dansjes oefenen, attributen verzamelen en decors schilderen. Er heerst een gezellige sfeer en ze hebben er allemaal veel zin in om een spetterende musical op de “bühne” te zetten.

Musical

Op camping “Alles went!” gaat het de laatste jaren niet zo best. De camping is erg in verval geraakt en al opgekocht door de louche zakenmannen Jack en Jones de Spijker. Hoewel zij aan campingeigenaar Govert hebben beloofd om er voor te zorgen dat de camping weer succesvol wordt, willen ze er een luxe vakantieresort van gaan maken. Een deel van de camping is al platgewalst, wat de oude campingeigenaar erg aan het hart gaat. Toch zijn er nog enkele boekingen gedaan voor de camping. Hoewel de gasten in eerste instantie teleurgesteld zijn, ervaren zij echter dat het nog reuzeleuk is en het eigenlijk zonde is dat de camping verdwijnt.

Tickets

Hoe dit afloopt, kunt u zien tijdens de uitvoeringen van 19 of 20 juni in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De voorstellingen beginnen om 19.30 uur. Voor beide avonden zijn vanaf 11 juni in de voorverkoop nog kaartjes (inclusief een consumptie) a €3,50 verkrijgbaar op basisschool De LenS. Op de avond zelf zijn er vanaf 19.00 uur nog kaarten aan de kassa in Myllesweerd te koop.