Deze maand gaan in Nederland weer honderdduizenden kinderen en volwassenen op pad tijdens de Avond4daagse. Dit ook in Wilbertoord, Sint Hubert, Langenboom en Mill van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juni.

Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Supporter van Schoon trekken dit jaar voor het eerst samen op om van dit wandelfeestje ook een schoon feestje te maken. In onze gemeente hebben hiervoor WSV Amicitia en de gemeente Mill en Sint Hubert ook samen afspraken gemaakt. Zo zal het ingezamelde zwerfafval door de buitendienst van de gemeente Mill en Sint Hubert dagelijks worden opgehaald. Hiermee wordt ook deze Vierdaagse een Schoon Feestje.

Hoe het werkt

Deelnemers aan de gemeentelijke Avond-wandel-vierdaagse kunnen (als men dat wil) bij de start een speciale afvalzak meenemen. Onderweg kan men hier het gevonden zwerfafval in doen. Na de tocht kan men de afvalzak weer inleveren bij de organisatie. Met deze actie hoopt de organiserende werkgroep (WSV Amicitia, Stichting Activiteiten Mill en Ondernemers Collectief Mill) zowel kinderen als volwassen deelnemers bewust te maken van de voordelen van een schone omgeving.

Start

Starten voor de gemeentelijke Avond-wandel-vierdaagse kan elke dag tussen 17.00 uur en 19.00 uur.

  • Dinsdag 19 juni 2018 bij Sportpark VV de Willy’s Verbindingsweg 40 Wilbertoord
  • Woensdag 20 juni 2018 bij café Difference Pastoor Jacobsstraat 51 Sint Hubert
  • Donderdag 21 juni 2018 café d’n Bens Dominicanenstraat 34 Langenboom
  • Vrijdag 22 juni 2018 café Royal Kerkstraat 35-37 Mill

Deelnemen kan alle 4 de dagen voor totaal 5,- euro per persoon. Per dag deelnemen kan ook, hiervoor bedragen de kosten 2,- euro per persoon. De routes zijn helaas niet (volledig) geschikt voor rolstoelers. Muziek is er tijdens deze wandeltochten van de dweil- en feestorkesten Heigalmers, Moizat, Engsele en Toeternietoe.

Kijk voor meer informatie op www.wsvamicitia.nl.