Na een zeer geslaagd nieuwjaarsconcert is muziekvereniging Amicitia uit Langenboom met de voorbereidingen voor het zomerconcert begonnen. Deze vindt plaats op woensdag 4 juli om 19.00 uur.

Dit jaar hebben we geen 3 locaties, maar 1 prachtige locatie in Langenboom uitgezocht: het park (bij slecht weer in ’t Bloasschuurke). Met vrolijke nummers en klanken, gaan we de zomer vieren.

De deelnemers van de avond zijn de blokfluiters, jeugdslagwerkgroep De Beats, harmonie Amicitia en slagwerkgroep Dynamic. Kom je met ons mee de zomer inzetten? Wij zien je graag!

Donateursactie

De donateursactie van Amicitia staat weer voor de deur. Deze wordt gehouden van 12 juni t/m 24 juni. De leden van Amicitia komen in die 2 weken bij de inwoners van Langenboom aan de deur met de vraag of u donateur van onze muziekvereniging wilt worden. Bij 3 euro bent u donateur en maakt u ook nog kans op een prijs. Ook kunt u vriend van Amicitia worden. Het zou mooi zijn als we met het 100-jarig bestaan, de 100 ste vriend mogen verwelkomen. Voor meer informatie, zie onze website www.amicitia-langenboom.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De trekking van de loterij zal woensdag 4 juli tijdens ons zomerconcert plaats vinden.

Uiteraard is een vrijwillige bijdrage ook welkom.