Mill at the Park (Foto: Mooi & Mooi Fotografie)

Vervelen hoeft in de gemeente Mill en Sint Hubert zich niemand. Want naast mooie natuur, vele fiets- en wandelroutes en gezellige terrassen en overige horeca, barst het hier ook van de activiteiten. Dat voor jong en oud.

De komende weken zijn er activiteiten als de kermissen in Wilbertoord en Langenboom, de wandelvierdaagse en de fietsdriedaagse, Muziek & BBQ op het plein bij Kasteel Tongelaar, Sint Hubert op zijn best, Mill at the Park, De nacht van Een Goei Leven, HMV classic wegraces, Biergondisch Mill, de Vakantiejaarmarkt, Music on Wheels en het Zotte Zomer Festival. Check de online uitagenda www.uitinmill.nl voor meer informatie.

Mill at the Park

Voor het 5e jaar oprij is het komend weekend tijd voor Mill at the Park. Een muziekweekend met op zaterdag een programma vooral voor jongeren en de zondag is een echte familiedag. In 5 jaar groeide dit evenement in het Landschapspark uit naar een volwaardig muziekfestival.

Programma zaterdag

Mr. Polska, die zorgt voor het “allermooiste feestje” door zijn vele hits. De raddraaiers van Rave van Fortuin trekken je moeiteloos door een muzikale achtbaan. Een dj-act met suikerspinnen? Niets is te gek, Capital Candy draait de nieuwste dancemuziek. Omringd door de beste dj-acts uit de omgeving, Sjieke Bazen, Flabbergasted en Daan Junior!

Programma zondag

Van links… naar rechts! Dé bekende hit van Snollebollekes, maar ook de beste omschrijving van het zondagprogramma! Van theater door Cabarapshow, naar eigen muziek van Diggy Dex tot hillbilly klanken van the Wetnecks en van ijzersterke mash-ups van Baby Blue naar guilty pleasure Trafassi. En wil je toch wat anders? Ga dan naar de nieuwe 2e area, gehost door Lijn 99 met o.a. Kees & Merijn (bekend van Navarone) en Dave Vermeulen (bekend van The Voice Of Holland).

Check voor meer informatie en ticketverkoop www.millatthepark.nl.

Nacht van een Goei Leven

Aanstaande zaterdag wordt in het hele Land van Cuijk de Nacht van een Goei Leven gevierd. Op initiatief van Ontdek Mill zal dit in de gemeente Mill en Sint Hubert plaats gaan vinden vanaf 18.30 uur in en rond de St. Willibrorduskerk in Mill. Dat met eten, drinken, een expositie, lichtkunst, muziek, humor en gedichten. Op 2 podia in de kerk zijn tal van (akoestische) optredens te horen en zien. Buiten de kerk is een foodplein met tevens live muziek. Er is in de kerk rond 23.00 uur een spectaculaire lasershow en op de kerktoren zal bijzondere lichtkunst geprojecteerd worden.

In De Neije krant is meer informatie te vinden. Op de achterpagina staat het volledige programma met tijden. Toegang is gratis.