Mag ik me even voorstellen: Ik ben Truus van Bakel, ik heb een heren- en dameskapsalon op de Tamboerstraat 6 in Sint Hubert, en op zondag 1 juli a.s. bestaat mijn zaak 25 jaar.

Even terug in de tijd

Na mijn opleiding aan de kapperschool in Nijmegen ben ik mijn loopbaan begonnen bij kapsalon van Lin in Overasselt. Nadat ik daar een tiental jaren gewerkt en veel ervaring opgedaan had, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik voor mezelf begonnen. In het begin als ambulant kapster, maar omdat de klantenkring heel snel groeide besloten we om een knusse kapsalon te bouwen in onze voormalige garage, die we op 1 juli as precies 25 jaar geleden openden.

De jaren zijn voorbij gevlogen, mede omdat ik het enerzijds een prachtig en uitdagend vak vind en anderzijds omdat ik het contact met mijn klanten geweldig leuk vind. Dit is blijkbaar wederzijds want ik heb door de jaren heen een grote trouwe klantenkring opgebouwd, die veelal direct een nieuwe afspraak maken voor een volgende behandeling.

Door de trends en de nieuwe ontwikkelingen in de haarmode ieder seizoen goed te volgen, en elk jaar een groot aantal cursussen en clinics te doen blijf ik up to date wat betreft deze trends, kniptechnieken en kleuringen.

Tot slot nodigen wij u graag uit op zondag 1 juli a.s. tussen 11.00 uur en 17.00 uur, om onder het genot van een hapje en een drankje, het heuglijke feit van het 25 jarig jubileum met ons te vieren.

Verder zullen we op deze dag met enkele leuke acties een bezoekje aan de kapsalon meer dan waard maken!

Graag tot zondag 1 juni a.s.

Haarverzorging Truus van Bakel
Tamboerstraat 6 Sint Hubert