Tijdens het Zotte Zomer Festival op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli is er ook een Escaperoom (van Escaperoom ’t Huukske Langenboom) te vinden in het Landschapspark in Mill.

Deze Escaperoom met het thema Expeditie Java is ondergebracht in een pipowagen en is geschikt voor groepen van 5 personen. Zij krijgen een uur de tijd om door goed samen te werken alle opdrachten en puzzels in de Escaperoom op te lossen en daardoor te ontsnappen. De kosten bedragen 10,- euro per persoon en maximaal 5 personen kunnen per keer deelnemen. Reserveer tijdig via tel. 0486 - 436 123.

Circus

Maar ook is er alle dagen onder de naam Circus BeleefhetinMill.nl een heus circus te vinden. De organiserende werkgroep binnen Ontdek Mill heeft hiervoor het circus van Millenaar Peter Sonnemans uitgenodigd. Op alle 3 de dagen, vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli zijn er 5 voorstellingen. Tussen deze shows door kunnen kinderen gratis deelnemen aan workshops en zo kunnen ze zelf een echte circusartiest worden.

Programma

Tijdens een 20-minuten durend programma zullen 2 circusartiesten jongleren en is er acrobatiek, zijn er draaiende borden en is er uiteraard ook comedy en magic.

Tickets

Een ticket kost 2,- euro per persoon. Per show is er in de 12 meter grote circustent ruimte voor 100 toeschouwers. De opbrengst van deze voorstellingen is voor de Foekepot in Mill. Zij verzorgen het jeugdcarnaval in Mill. Tickets zijn a 2,- euro zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill.

Organisatie

Het Zotte Zomer Festival is een initiatief van Ontdek Mill en wordt georganiseerd met steun van Albert Heijn v.d. Ven, Stichting Activiteiten Mill, het Ondernemers Collectief Mill en de lokale horeca.

Meer

Meer weten over de Escaperoom, de circusshows, nostalgische attracties, foodstands, muziekprogramma of wat dan ook? Like de Facebookpagina en zie www.zottezomer.nl.