Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli staat in Mill het gratis toegankelijke Zotte Zomer Festival weer op het programma.

In het Landschapspark zijn die dagen diverse nostalgische attracties te vinden, circusshows, poppenkastvoorstellingen, foodstands, sfeervolle horeca en volop muziek en entertainment. Ook is er op zaterdagmiddag en op zondag een speciale Promotiehoek. Hier kunnen een aantal verenigingen en ondernemers hun activiteiten gratis promoten.

Zaterdag 7 juli 14.00 uur - 18.00 uur

DV Dance Action staat zaterdagmiddag om 14.00 uur bij de start van de 2e dag op het podium. Zij zullen een aantal van hun dansen laten zien. Volleybalvereniging Apollo uit Mill is zaterdagmiddag aanwezig met de Volleybal-Fun-Truck. Via diverse spelen kan men kennis maken met volleybal. Ook Tour Mill Lijn, Yoga Unplukked, Chrisjes Coaching, Coachpraktijk De Kleine Zelfstandigen is aanwezig en tevens een stand van Smits Glas en Raam Decoraties.

Zondag 8 juli 11.00 uur - 18.00 uur

Tour Mill Lijn, Unplukked Yoga, Chrisjes Coaching en Smits Glas en Raam Decoraties zijn ook op zondag in het park aanwezig. Maar dan zijn er ook nog stands van Taflan Langenboom. Zij laten zien hoe leuk tafeltennis is. Daarnaast is er een stand van Theater Myllesweerd, Tupperware en de brommerclub van Wanne Walm Wanroij. Daarnaast komt er een stand met jaren 50 spullen en modelauto’s.

Organisatie

Het Zotte Zomer Festival is een activiteit van het Toeristisch en Recreatief Platform Ontdek Mill. Bij de organisatie heeft men steun van Albert Heijn vd Ven, Stichting Activiteiten Mill, het Ondernemers Collectief Mill en de lokale horeca. Zie ook www.zottezomer.nl.