Foto: Marco v.d. Broek

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus 2018 gaat de negende editie van Ballonfestival Grave van start. Vele kleurrijke ballonnen uit binnen- en buitenland stijgen naar verwachting rond 19.00 uur op aan de Jan van Cuijkdijk en zoeken hun weg boven het Gelderse of het Brabantse land.

De Special Shapes mogen hier niet ontbreken, deze speciale ballonnen maken het tot een ware happening. Er komen dit jaar maar liefst 10 verschillende Special Shapes naar Grave.

Het programma van het Ballonfestival is zoals voorgaande jaren weer zeer divers.

Veel aandacht wordt er besteedt aan de kinderactiviteiten en al deze activiteiten zijn vrij toegankelijk. Vanaf 17.00 uur kunnen de kinderen zich uitermate goede vermaken op de diverse springkussens en de draaimolen, schminken, hoepelen, inloopballon, clowns, knutselen en ook Strike Paintbal is dit jaar weer aanwezig.

Vrijdag avond rond 22.30 uur mag u de Night Glow niet missen, een indrukwekkend schouwspel van muziek en licht dat je beslist een keer gezien moet hebben. Het Ballonfestival wordt op zaterdagavond om 24.00 uur afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Voor meer informatie of het uitgebreide programma kunt u terecht op de website www.ballonfestival-grave.nl.