Kennis maken met de Bijbel (oude en nieuwe testament). Het oude testament is kennis omtrent de geschiedenis van het joodse volk. Het nieuwe testament is kennis omtrent de geschiedenis van Jezus.

Het nieuwe testament is de boodschap van Jezus aangaande liefde, vrede, vergeving, bevrijding, lijden, verlangen, hoop en trouw. Thema’s waar wij mee te maken kunnen krijgen in ons leven. Hoe kun je inzicht verwerven, met als steun, de teksten uit de bijbel.

We lezen samen een gedeelte uit de bijbel en bespreken de naar boven komende vragen. Er ontstaat ruimte voor associaties, informatie, inzicht en gesprek.

Welke betekenis kan lezing, in de tijd waarin we nu leven, hebben voor ons. Een mogelijk inspirerende weg om de kern van Jezus boodschap te lezen, te begrijpen en mogelijk te volgen. Een hobbygroep die verdieping en inhoud zoekt in de bijbel.

Teamleidster is Beppie Weerts uit St Anthonis. Beppie heeft ruime ervaring met leesgroepen. Deze nieuwe groep van het Senioren Hobby Centrum biedt je de mogelijkheid bewust en verdieping te zoeken aan de hand van de bijbel. Een uitdaging!

De bedoeling is om 1 of 2 keer per maand (ongeveer1,5 uur) bij elkaar te komen. Interesse? Mail of bel Ans Bardoel 06-34484961 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..