Dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 augustus 2018 staat de avondfietsdriedaagse in Mill weer op de agenda.

Naast de routes van 15 en 30 kilometer is er ook weer een route van 8 kilometer uitgezet. Dit speciaal voor de kleinere fietsers. Starten kan iedere dag tussen 17.00 uur en 19.00 uur bij Grandcafé zaal ‘t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill.

De avondfietsdriedaagse wordt georganiseerd door buurtvereniging de Molenheide uit Mill en is geschikt voor het hele gezin. De kosten voor deelname bedragen tijdens de start van de fietstocht zelf voor volwassenen 6 euro en voor kinderen t/m groep 8 2 euro. Natuurlijk kunt u ook 1 of 2 dagen mee fietsen mocht alle 3 de dagen te veel zijn of wanneer u verhinderd bent. Dan betaalt u 2,50 euro per dag en 1 euro per kind. De laatste avond wordt een loterij gehouden onder alle aanwezigen waarbij uw inschrijfnummer tevens uw lotnummer is.

Deze avond-fiets-3-daagse is een mooie manier de prachtige omgeving in en rond de gemeente Mill te ontdekken. Dus graag tot dan! Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het secretariaat van de buurtvereniging via Manuele Vos tel. 0485-455310.