Nog 3 weken en dan is het zover, dan barst het feestgedruis los in Sint Hubert.

“We beginnen het tweedaagse dorpsfeest Sint HuberT OP zijn Best op zaterdagavond 25 augustus om 21.00 uur in de tent met een muziekfeest voor iedereen.” vertelt Anja Hermens van de organisatie. “Onder het motto: ‘Nu de mussen letterlijk van het dak vallen, knallen ook wij het dak eraf!’ beloven de band Black Cadillac en DJ Benzel een geweldige avond.”

Actie

Heb je ook zo’n zin om met een heerlijk drankje in je hand lekker los te gaan op dit knalfeest van Sint HuberT Op zijn Best? Zorg dan dat je er bij bent op zaterdag 25 augustus! We hebben een actie voor jullie waarbij je gratis kaarten kunt winnen voor zaterdagavond. Op de achterkant van De Neije Krant van 7 augustus staat een paginagrote poster. Plaats deze poster voor het raam zodat iedereen kan zien dat je er bij bent of dat je Sint HuberT OP zijn Best een warm hart toedraagt.

De band Black Cadillac en Dj Benzel zorgen deze avond voor swingende muziek met herkenbare beats, zodat het dak er gegarandeerd af gaat.

Hebben jullie ook al zo’n zin om met een heerlijk drankje in je hand lekker los te gaan op Black Cadillac?

Daarom hebben we een leuke actie bedacht. Op de achterkant van deze krant staat een paginagrote advertentie voor shozb.

Plaats deze advertentie voor het raam zodat iedereen hem kan zien / kan zien dat je naar shozb gaat. Maak een ludieke, gekke, rare foto van jou met deze advertentie voor het raam. Upload deze foto op facebook en like onze pagina (als je dat nog niet gedaan hebt) en deel hem op FB, zodat iedereen kan zien dat je er bij bent of dat je shozb een warm hart toedraagt

De tweede dag van het dorpsfeest in Sint Hubert staat op zondag 26 augustus in het teken van een gratis familiedag van 11.00 uur tot 19.00 uur. Ook dit jaar is er weer centraal op het parcours volop entertainment, show en live muziek te zien. Er zijn verschillende gratis kinderattracties en vermaak voor alle leeftijden. Ook zijn er in de straten rondom het plein diverse marktkramen te vinden.