In verband met de vakantieperiode is er in augustus geen Mamacafé in Mill. Op woensdag 5 september is het eerst volgende Mamacafé. Iedereen is dan weer van harte welkom.

Mamacafé

Het mamacafé is een gelegenheid waar jonge moeders op een leuke manier andere moeders met kleine kinderen kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Een plek waar je de belevenissen, als kersverse moeder, kunt delen, de positieve maar ook de mogelijke zorgen. Een plek waar je vragen kunt stellen en misschien een ander een advies kan geven om zo die andere moeder uit de brand te helpen. De ochtenden worden over het algemeen goed bezocht en het is erg gezellig! De ruimte is geschikt voor kleine kinderen en er is iemand die op de kindjes past en met ze speelt terwijl moeders koffiedrinken. Je kunt op je gemak je kindje voeden en er is altijd een lactatiekundige aanwezig aan wie je vragen kunt stellen.

Het mamacafé is iedere eerste woensdag van de maand. Van 9.30 uur tot 11.30 uur. In de bibliotheek van Myllesweerd in Mill. Het is gratis en aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie: www.mamacafemill.nl.