Hobbygroep glas in lood

De meeste mensen hebben wel één of meerdere hobby’s. En er zijn vele hobby's waar je uit kunt kiezen. De een beoefent een sport, een ander verzamelt postzegels en een derde mag graag creatief bezig zijn bij het Senioren Hobby Centrum in Mill.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij taal groep Duits, Creatief –textiel, Creatief sieraden maken, Koper bewerking, Bijbel praatgroep, Fries hout snij technieken, Glas in Lood (avond groep) en Stamboom Café -beginners-gevorderden. Bij het Senioren Hobby centrum heeft u de keuze uit meer dan 20 mogelijkheden.
Mocht de hobbygroep waarvoor u interesse hebt momenteel voldoende deelnemers hebben, dan wordt u op de wachtlijst gezet en benadert zodra er een plaatsje vrijkomt.

De definitie van een hobby is eigenlijk heel ruim en toch eenvoudig: Het is een activiteit die in de vrije tijd wordt uitgeoefend en is ontspannend. De activiteit kan eigenlijk van alles zijn. Veel mensen hebben een hobby die juist anders is dan het werk dat ze uitvoeren. Daardoor is de hobby een manier om zelf bezig te zijn met iets heel anders als in het dagelijkse leven.
Het is leuk en gezellig om je hobby te delen met andere mensen in je omgeving, en dat is volop mogelijk bij het SHC.

Het is een populair idee dat er na je pensionering alle tijd is voor hobby's. Ook al is dat op zichzelf waar, het is op die leeftijd soms een hele uitdaging nog iets nieuws te leren. Vooral als er ook lichamelijke kanten aan zitten, of je veel nieuwe dingen moet leren. Heb je jezelf op een jongere leeftijd al een hobby eigen gemaakt. Dan is het veel gemakkelijker om daar gewoon mee door te gaan, en dan gaat er een nieuwe wereld voor u open: Senioren Hobby Centrum in Mill. We starten de eerste week van september.

Geïnteresseerd in deze nieuwe “wereld “. Bel of mail even Ans Bardoel T.06-34484962- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - meer info: website www.seniorenhobbycentrum.nl.