Al vanaf het begin van Sint HuberT OP zijn Best is de braderie niet weg te denken op de zondag in het laatste weekend van augustus. Omdat we onze trouwe bezoekers niet teleur willen stellen, hebben we alles in het werk gesteld om dit jaar weer een geslaagde braderie te kunnen organiseren.

Evenementenbureau Fresh Events is hiervoor aangetrokken. Henny Siroo zegt hierover: “Als organisatie vinden wij dat een braderie van 11.00 uur tot 17.00 uur niet kan ontbreken tijdens de gratis familiedag op zondag 26 augustus. En met een frisse kijk zet Fresh Events zich voor de volle 100% in voor Sint HuberT OP zijn Best.” De braderie zal uit vele marktkramen bestaan met een grote diversiteit, omdat er aan branchebescherming wordt gedaan. Ook lokale ondernemers en verenigingen kunnen van de gelegenheid gebruik maken om zich aan het publiek te presenteren. “Er hebben zich al verschillende standhouders aangemeld, maar meer inschrijvingen zijn natuurlijk van harte welkom.” Voor meer informatie kijk op www.freshevents.nl of www.facebook.com/FreshEventsNederland.

Muziekplein

Naast de braderie zal er centraal op het parcours weer volop entertainment, show en live muziek te zien zijn op het muziekplein. Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje op het terras genieten van de diverse optredens. Ook voor de kinderen zijn er verschillende gratis attracties en is er vermaak voor alle leeftijden.

Zaterdagavond

Sint HuberT OP zijn Best start op zaterdagavond 25 augustus om 21.00 uur in de tent met een muziekfeest voor iedereen. De band Black Cadillac en Dj Benzel zullen deze avond hun opwachting maken. Anja Hermens benadrukt nog maar weer eens: “De zes muzikanten van de Brabantse pop/rock band Black Cadillac zullen zorgen voor een aaneenschakeling van mash-ups en krachtige herkenbare popsongs. Tel daar de muzikale plaatjes en energie van Dj Benzel bij op en het belooft een wervelende avond te worden.”

Informatie

Meer weten? Like de Facebookpagina van Sint HuberT OP zijn Best om op de hoogte te blijven en niets te missen van de diverse nieuwtjes en acties. Check hiervoor ook www.sthubertopzijnbest.nl.