Foto: Cor v.d. Weem

Op dinsdag 14 augustus hadden we voor de 8e keer het zomerfeest. De belangstelling was zo groot dat we nog verschillende personen hebben moeten teleurstellen omdat de zaal vol was en dat is jammer.

De zaal ging om 13.30 uur open en toen stonden er al diversen te popelen om binnen te kunnen, maar er was plaats voor iedereen. Om 13.00 uur nam onze voorzitter Anneke Punt het woord. Zij heette ieder welkom en het verheugde haar dat er zo’n grote opkomst was. Als muzikale gast heet ze Ad Goossens welkom die vandaag voor de muziek zou zorgen. Al tijdens het eten zou er rustige muziek zijn en daarna wat vlotter. Zij wenste allen smakelijk eten en een prettige middag.

Daarna werd de met zorg voorbereide voortreffelijke tomatensoep uitgeserveerd. Na het afruimen van de kopjes werden de tafels gevuld met diversen broodjes en beleg. Ondertussen werd er onbeperkt koffie en thee geschonken. Daarna werd de overheerlijke kroket geserveerd.

Nadat ieder voldoende had gegeten nam de voorzitter weer het woord om wat mededelingen te doen. Dat waren de busreis op 6 september waar je nu al voor kan inschrijven. Ook de Sociale Culturele dag op 26 september waarvan het inschrijfformulier ook is rondgebracht. Dan komt er een voorlichting over aanschaf en het gebruik van een OV-kaart voor openbaar vervoer, op 2 oktober. Op 11 oktober is er een avond over verkeersregels, waar alle wijzigingen en vernieuwingen aan de orde komen. Houdt de mededelingen in de Neije krant in de gaten op de 50 plus pagina en vrije nieuwsgaring.

Ondertussen waren de tafels afgeruimd en kon men onder het genot van een drankje luisteren naar de muziek. Er werd veel mee gezongen, in de handen geklapt en ingehaakt. Ook werd er veel met elkaar gesproken en dat is ook belangrijk. Op het einde werd er zelfs een polonaise gestart waar ook de zittenblijvers van genoten. Ieder bleef tot het einde en dat geeft aan dat het zeer gezellig was. Om ruim 16.00 uur sloot Anneke de middag met dank aan Broer en Ineke van Thiel voor de voortreffelijke maaltijd en Ad Goossens voor de gezellige muziek. Voor ieder een wel thuis en graag tot ziens op een volgende gelegenheid.