De datum van de viering van de Eerste Communie in 2019 is nog niet bekend. Maar om op tijd het een en ander te kunnen plannen (en de bijeenkomsten vanaf februari voor de kinderen ongeveer 1x per maand plaats te kunnen laten vinden), gaat de werkgroep Eerste Communie (Mill, Sint Hubert en Wilbertoord) nu inventariseren welke kinderen uit Mill, Sint Hubert en Wilbertoord belangstelling hebben.

Wanneer ze weten om hoeveel kinderen het gaat, kan de werkgroep de voorbereiding verder gaan organiseren, zoals een informatiebijeenkomst voor de ouders, plannen van data en plaats van de voorbereidingsbijeenkomsten, maar ook de datum en de plaats waar de Communie plaats gaat vinden.

Wilt u de werkgroep Eerste Communie laten weten of u en uw kind belangstelling hebben voor De Eerste Communie door voor 15 september een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De werkgroep zal dan enkele weken later contact met u opnemen om de datum van de informatieavond door te geven.