Vlieg op, dikke bromvlieg!

Ook voor de kleinere liefhebbers van theater en film is er in het nieuwe programma van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill weer heel wat te vinden.

Check de agenda en reserveer tijdig de gewenste tickets. Dat kan online, maar ook zijn deze af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

Woensdag 26 september 2018 - 15.00 uur

Vlieg op, dikke bromvlieg! - muzikale kindervoorstelling (4 t/m 8 jaar)

Vlieg op, dikke bromvlieg, is een bijna 1 uur durende muzikale vertelvoorstelling van Theater Van Santen. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en is gemaakt naar het gelijknamige prentenboek van Loes Riphagen. In Vlieg op, dikke bromvlieg! maak je kennis met een uiterst vervelende bromvlieg die voor veel paniek en onrust zorgt.

Woensdag 17 oktober 2018 - 13.30 uur en 16.30 uur

Mega Sprookjes Show - Met o.a. Sneeuwwitje, Pinokkio, Doornroosje en de Prins!

Dit jaar wordt magischer dan ooit! De leukste familieshow van het jaar komt naar de Nederlandse theaters en dus ook naar Theater Myllesweerd! De Mega Sprookjes Show, inclusief meet & greet. Al je favoriete Sprookjeshelden zijn erbij, zoals Sneeuwwitje, Assepoester, Pinokkio, Doornroosje en de Prins! En dat in één show vol interactie, een spannend verhaal en de leukste hits!

Maandag 26 november 2018 - 14.45 uur en 17.00 uur

De Mega Sint Show! Met o.a. YouTube-idolen Party Piet Pablo en Love Piet

Na het grandioze succes van 2016 en 2017 is de razend populaire De Mega Sint Show dit jaar terug met een gloednieuwe show, inclusief meet & greet! Al je Youtube-helden zijn erbij: Love Piet, bekend van Pietenliefde, Meisjespiet, Sinterklaas, en natuurlijk kinderidool Party Piet Pablo, bekend van Zwarte Pieten Stijl en De Pieten Sinterklaas Move. En het wordt de mooiste show allertijden…

Zaterdag 5 januari 2019 - 11.00 uur en 14.00 uur

Dirk Scheele - Kindermuziektheater (vanaf 2 jaar)

Huis-, tuin- en keukenavonturen, is de absolute hit op het YouTube-kanaal van Dirk Scheele en bekend van Nickelodeon. Met vrolijke liedjes neemt Dirk de kinderen mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Ook Joes en tante Viola, bekend uit de afleveringen van Huis-, tuin- en keukenavonturen, zijn er natuurlijk bij.

Woensdag 20 maart 2019 - 15.00 uur

Kindertheater De Pimpernel - Kortjakje

Kindertheater De Pimpernel speelt de interactieve voorstelling “Kortjakje”. Grote mensen zingen graag smartlappen, dat zijn oude liedjes die ze graag zingen. Zo zijn er ook de aloude kinderliedjes die groot en klein kennen: De kindersmartlappen! ” De Pimpernel heeft een mooi spel gemaakt rondom die oude kinderliedjes waarin we Kortjakje en nog veel meer figuren uit die liedjes gaan ontmoeten.

Zaterdag 30 maart 2019 - 14.00 uur

Meidenmiddag met meidendingetjes en meidenfilm - ook voor kinder- en vriendinnenfeestjes

Een middagje lekker je haren (laten) doen, kijken welke make-up jou het beste staat, leuke meidendingen doen en dat alles afsluiten met een echte meidenfilm. Dat en meer staat op het programma van deze Meidenmiddag. Maar ook is deze middag zeer geschikt als kinder- of vriendinnenfeestje. Hiervoor is ook een speciaal arrangement beschikbaar.

Kinderfilms 2018

  • Woensdag 31 oktober 2018 15.00 uur: Coco (kinderfilm)
  • Woensdag 28 november 2018 15.00 uur: Freek’s Wilde Wereld deel 2 (kinderfilm)

Check voor meer informatie, trailers van shows, het complete film- en theateraanbod en online Kaartverkoop www.myllesweerd.nl.