Rob Scheepers (Foto: Nicole Minneboo)

De Brabantse cabaretier Rob Scheepers staat zaterdagavond 29 september met zijn splinternieuwe show “Kom maar op” in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Over deze show zijn al veel lovende recensies verschenen.

Na de voorstelling is er in de Plaza van Myllesweerd een gezellige muzikale after party met one-man-band René Goossens. Een ticket voor deze ongetwijfeld zeer humoristische avond kost 19,50 euro en dat is inclusief een consumptie.

Kom maar op!

Het leven van Rob Scheepers’ nam een wonderlijk scherpe wending. Hij werkte als marketeer toen hij werd gevraagd om een nieuwjaarsconference te maken waarmee hij prompt alle zalen beneden de rivieren meermaals uitverkocht. Hij mocht aanschuiven bij DWDD én Jinek, was de Brabantse ster van de onelinershow Padoem Patsss en zijn landelijke debuutprogramma sloot hij af in het prestigieuze DeLaMar in Amsterdam. Nu is Rob – na André van Duin en Jos Brink – vaste columnist van de Privé en is hij wekelijks te horen op Radio Veronica.
Na deze transformatie realiseert de cabaretier uit het Brabantse Sterksel zich dat het tweede deel van zijn leven begonnen is. In zijn tweede theatersolo vertelt Rob op scherpe, herkenbare en hilarische wijze over het dagelijks leven en de verrassende wenteling die het leven zomaar kan nemen. Of Rob daar helemaal klaar voor is? ‘Kom maar op!’

Tickets

Reserveer tickets op stoelnummer via de rubriek Theater op www.myllesweerd.nl. Ook zijn ze af te halen aan de balie van Myllesweerd. Op de site is het volledige theaterprogramma van dit seizoen te vinden. Tevens zijn er ook al heel wat films geprogrammeerd. Deze zijn net als alle andere activiteiten te vinden in de online agenda op www.myllesweerd.nl.