Komende vrijdag 21 september wordt in café de Winkel aan de Hoogstraat in Mill de videoclip opgenomen die hoort bij een nieuwe single van DJ Benzel.

Het nummer met de titel Reflex zal later dit jaar samen met de videoclip gelanceerd worden. Ben je in het bezit van een DJ Benzel-sjaaltje? Breng dat dan komende vrijdagavond mee voor de opnames van de clip.

Benzel

Geboren (1981) is DJ Benzel (in het dagelijkse leven Maarten bens) in Boxmeer, hij groeide op in Sint Anthonis en woont ondertussen alweer een hele tijd in Mill. Maarten: “Toen ik een jaar of 15 was ben ik eens met een vriend die DJ was een avondje gaan helpen. Hij draaide de muziek en ik verzorgde de lichtshow. Dat was leuk om te doen, maar het draaien van de muziek trok me toch meer.” Daardoor kwam Maarten ook achter de knoppen terecht en begon als DJ Benzel muziek te draaien op feesten. En de wijze waarop hij dat doet valt bij een breed publiek in de smaak. Tijdens carnaval, kermis en op tal van andere feesten en partijen kom je DJ Benzel dan ook in de hele regio tegen.

Eigen nummer

Zoals een schrijver graag een eigen boek uitbrengt, wil een DJ ook graag een eigen plaat maken. “Dat wilde ik al van jongs af aan. Een eigen plaatje wat je dan in de discotheken en op de radio hoort en liefst natuurlijk een echte hit.” Maarten is realistisch genoeg om te beseffen dat een echte hit maken erg lastig is. “Maar over het succes van The Tune die ik in 2014 uitbracht ben ik best tevreden. Het is echt te gek als je zoals op bijvoorbeeld Mill at the park het publiek uit zijn dak ziet gaan op mijn nummer.”

Videoclip

Na het succes van The Tune moest er uiteraard een opvolger komen. En die komt er. Onder de naam Reflex brengt Benzel binnenkort zijn 2e eigen nummer uit. “Maar deze krijgt ook een eigen videoclip. Die nemen we vrijdagavond 21 september op in café de Winkel in Mill en iedereen is daarbij van harte welkom.” Naast DJ Benzel zelf zal ook DJ Max van Diepenbeek die avond optreden. Aanvang is 21.00 uur en de toegang is gratis.