Aanstaande zaterdag 22 september is het open dag bij jongerencentrum De Wissel aan de Spoorstraat in Mill van 15.00 uur tot 3.00 uur. Deze hele dag staat in het teken van muziek.

Vanaf 16.00 uur zijn de talenten van Music Fun te bewonderen bij ons op het podium. Hierna brengt Danny’s definitie zijn eigen raps ten gehore. Dan is er even een ademmomentje waarin dj Silsation lekkere plaatjes zal draaien en u een heerlijk broodje hamburger kunt eten.

’s Avonds om 19.30 uur gaan we verder met het programma, met maar liefst vier verschillende bands. De avond wordt afgetrapt door het debuut van de band Rico en de ruiters. Deze band wordt opgevolgd door funk, jazz en pop band, de Funked up strangers. Daarna zal onze eigen kelderband, de BUTS (Basement Under The Stage), hun versie van bekende pop- en rocknummers laten horen. En om de avond af te sluiten komt de band Extrawberry, met hun vette mashleys medleys van guilty pleasures, rauwe rockklassiekers, swingende meezingers, lekkere popoldies, stampende dance tunes, brute metal en keiharde hiphop zullen zij deze avond gegarandeerd tot een fantastisch einde brengen!

Dus zet het allemaal in je agenda: 22 september van 15.00 tot 3.00 uur een waar muziekspektakel bij jongerencentrum De Wissel in Mill. Toegang is gratis.