De Millse kermis kreeg dit jaar een vernieuwde aanpak. Alle cafés sloten de eigen deuren en zij concentreerden het muziekprogramma op 3 feestlocaties.

Een wat grotere tent in de Kerkstraat, een pop-upcafé op het Marktplein en voor jongeren was een muziekprogramma in Myllesweerd te vinden. Kermisexploitanten, horeca en gemeente werkten op deze manier samen om alle activiteiten voor een breed publiek en alle doelgroepen in het centrum van Mill te concentreren.

Maar wat vond u er van? Dat willen de betrokken partijen graag weten. Binnenkort is er een gezamenlijke evaluatie waarbij men graag de reacties van bezoekers mee wil nemen. Dit om te zien waar mogelijk verbeterpunten zijn, of dit concept ook in de kerkdorpen te realiseren is en wat u als bezoeker liever anders zou zien. Maar ook horen zij graag:

Vindt u de combinatie van horeca en kermis goed? Wat vond u van het muziekprogramma en van de sluitingstijden? Wat vond u van de start van de horeca met het muziekprogramma op vrijdag en start van de kermis op zaterdag? Geeft u de voorkeur aan gelijktijdig starten? Moet de kermis zelf dan op vrijdag starten en of juist de horeca met het muziekprogramma ook pas op zaterdag? Wat vond u van het jeugdprogramma in Myllesweerd? Wat vond u van de afsluiting met vuurwerk?

Maar ook: op dit moment wordt door de horeca en Stichting Carnaval Mill nagedacht of een vergelijkbaar concept ook met carnaval mogelijk is. Alle kroegen dicht en horeca op het Marktplein in diverse formaten feesttent. Wat vindt u van dit idee?

Alle reacties zijn welkom. Stuur of mail deze voor aanstaande maandag 1 oktober naar:

Kermis Mill
Beatrixstraat 13
5451 ZB Mill
Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.