Ondertussen is de Huiskamer in de Wester goed ingeburgerd in Mill. Op vrijdag komen mensen samen om gezellig bij te kletsen, even de krant te lezen en een spelletje te doen.

Ook aan lichaamsbeweging wordt gedacht, de vrijwilligers doen samen met de gasten in een kring leuke oefeningen op muziek om de spieren te activeren. Liedjes zingen met piano begeleiding, er wordt geknutseld en bloemstukjes gemaakt, niets moet, mag wel.

Om bij de Huiskamer nog meer mensen over de drempel te halen, gaan wij op de vrijdagmiddag maandelijks themamiddagen organiseren, bingo, gym, dans, breien en ander handwerk, kaarten, spellenmiddag, muziek.

Immers we hebben in augustus het mooie optreden van Annelieke Merx gehad, deze middag was ondanks het warme weer heel goed bezocht, wij gaan hieraan vervolg geven.

Op vrijdagmiddag 28 september 13.30 uur is de 2e themamiddag. Deze middag gaan we kienen. Er zijn mooie prijzen te winnen.

De activiteitenruimte in de Wester is om 13.00 uur open.

De entree is vrij dus er hoeven geen kaarten worden gekocht, alleen de koffie of thee zijn €1.00.

Het kienen wordt verzorgd door de bekende kiendames van de KBO, Hannie en Nelly. Verder staan de vrijwilligers van de Huiskamer voor u klaar om u te helpen en de drankjes aan te bieden.

Deze middag eindigt om ongeveer 16.00 uur, u hoeft zich niet aan te melden.

U komt toch ook?

De vrijwilligers van de Huiskamer