Aanstaande zondag (7 oktober) is van 11.00 - 17.00 uur in Sporthal De Looierij (Brandsestraat 1c) in Mill voor de 32ste keer de beurs Hobby DoeWat. Een begrip in de hobby wereld.

Een activiteit van het Senioren Hobby Centrum - Mill. Mensen van alle leeftijden kunnen kennismaken met hobby’s, verzamelingen of andere liefhebberijen. De toegang is 3,50 euro per persoon, gratis voor kinderen t/m 12 jaar. In de omgeving is ruime gratis parkeer gelegenheid.

Hobby & Vrije tijd DoeWat, is de grootste Hobbybeurs van Zuid Nederland. Kom inspiratie opdoen, bekijk de demonstraties en shop till you drop bij de stands die alle materialen verkopen die nodig zijn om creatief bezig te zijn. De spotlight staat hier op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor verschillende passies.

Hobby beurs DoeWat is een beurs voor de hele familie. Of men nu op zoek is naar fotografie, modelbouw of dat men interesse heeft in schilderen of sieraden maken. Voor iedereen is er wel wat te vinden. Doe nieuwe ideeën op, deel enthousiasme met anderen en ga lekker creatief bezig in een van de vele workshops. De beurs biedt veel variatie en daarmee voor iedereen wat wils!

Het animo is dit jaar weer groter dan voorgaande jaren. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 100 standhouders. “Standhouders” zijn particulieren die hun hobby of verzameling tonen. Zij demonstreren de technieken, waarmee ze hun hobby uitoefenen en geven uitleg over hun verzamelingen. Zo krijgen de bezoekers inzicht in de hobby die wordt uitgeoefend.

De beurs is voor iedereen makkelijk toegankelijk, ruim opgezet en er is een grote variatie. Ook is er het ontmoetingsplein met horecavoorziening. Handel op de beurs promoot de organisatie niet, al kunnen en willen ze natuurlijk niet voorkomen dat een particulier een hobbyproduct aan een ander overdraagt. Het doel van deze beurs is vooral mensen inzicht te geven in verschillende hobby’s, ze te stimuleren. Velen ontdekken hier een nieuwe hobby. De standhouders zullen trachten bezoekers te enthousiasmeren voor hun hobby en zullen vragen van de toeschouwers graag beantwoorden.

De verscheidenheid is groot en varieert van boetseren en kantklossen tot het schilderen met airbrush technieken. Er zijn edelsmeden, houtbewerkers en modelbouwers. Diverse demonstratie. Met de herfst en winter voor de deur kan dit het begin zijn van een mooie en plezierige vrije tijdsbesteding.”

Voor meer informatie www.seniorenhobbycentrum.nl - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..