Enkele leden van musicalgroep DèDieDèDoen zitten momenteel vast in een streng bewaakte gevangenis op verdenking van een terroristische bomaanslag in het centrum van St. Hubert.

Hoewel de ondervraging naar hun motieven voor deze aanslag nog in een voorbereidende fase zit, wordt de onderlinge sfeer steeds grimmiger tussen verdachten, andere gevangenen, bewakers en bezoekers.

Ook lijkt een gepland huwelijk volledig in het water te vallen doordat de bruidegom ook tot de verdachte van de vermoedelijke aanslag behoort.

Weten hoe dit afloopt, kom dan of op vrijdag 26 of zaterdag 27 oktober naar gemeenschapshuis De Jachthoorn in St. Hubert. De voorstelling start om 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de Jachthoorn of online. Voor online verkoop, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiteraard is het ook nog altijd mogelijk om, mits nog beschikbaar, op de uitvoeringsavonden uw kaarten aan de kassa te kopen.