Woensdagavond 17 oktober draait om 20.00 uur in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd de film C'est la Vie. Maar voor deze film start kunnen liefhebbers eerst genieten van een diner bij Grandcafé ’t Centrum.

Dit start om 17.30 uur en men kan kiezen uit 2 verschillende menu’s. Hierbij zal kok Sjaak zorgen dat men tijdig klaar is met tafelen zodat men niets van de film hoeft te missen. Dit arrangement inclusief diner, film en een consumptie na afloop van de film kost 25,- euro per persoon. Reserveren kan online via de rubriek Film op www.myllesweerd.nl en aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Alleen de film bezoeken kan uiteraard ook, kosten bedragen dan 5,- euro, ook dat is inclusief een consumptie.

C'est la Vie!

Max runt al dertig jaar een cateringbedrijf en heeft al honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig zeventiende-eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

Meer weten? Like de Facebookpagina, volg Myllesweerd op Twitter en zie ook www.myllesweerd.nl.