De beste ABBA Tributeband van Nederland komt naar City Resort Hotel Mill. Op vrijdag 2 november weerklinken daar nummers als Dancing Queen, Mamma Mia, The Winner Takes It All en Waterloo.

De wereldwijd bekende tophits van ABBA die al meer dan 40 jaar mensen de dansvloer optrekken. Tijdloze muziek die je regelrecht terugbrengt naar de swingende 70’s. Er zijn nog een kleine 100 tickets voor deze avond beschikbaar.

Get the Abba Fever

Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida, twee swingende rasmuzikanten als Benny en Bjorn & een 5-koppige liveband, is het alsof ABBA zelf op het podium staat. Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van de zangeressen. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond.

Qmusic Het Foute Uur

Om de avond compleet te maken is ‘Qmusic Het Foute Uur’ aanwezig om de verdere muzikale omlijsting op zich te nemen. De allergrootste foute, maar stiekem toch ook wel de lekkerste, hits komen stuk voor stuk voorbij. Dat wordt dus gegarandeerd dansen, feesten en (her)beleven.

Koop nu je tickets

De tribute-avond op vrijdag 2 november duurt van 20.00 tot 01.00 uur en tickets kosten 20 euro. Deze zijn te koop bij de hoofdreceptie van City Resort aan de Hoogveldseweg in Mill of online te bestellen op https://cityresort-eventsmill.nl/tribute/.