Ine Voss uit Mill is een van de deelnemers aan een groepsexpositie in het centrum van Nuenen.

Negen schilders, die elkaar ontmoetten op de Kunstacademie in Arendonk exposeren onder de naam 9ART, zo’n vijftig schilderijen met het thema Breekbaar/kwetsbaar. Het thema is door iedere kunstenaar in zijn of haar persoonlijke creatieve invulling en stijl vormgegeven, met een zeer gevarieerd en indrukwekkend resultaat. Dat maakt een bezoek aan deze expositie in cultureel centrum Het Klooster dan ook meer dan de moeite waard.

Ine Voss: "Bij kwetsbaarheid en breekbaar denk ik tegelijkertijd ook aan kracht. Door je kwetsbaarheid te tonen, sta je ook in je kracht. Iemand of iets kan beschadigd zijn en daardoor net juist iets unieks hebben of laten zien. De schoonheid van de imperfectie. Er is altijd een wisselwerking tussen kwetsbaarheid en kracht. Ieder mens, kind of de natuur heeft beide krachten in zich, net als yin en yang. Het een kan niet zonder het ander".

Zondag 28 oktober officiële opening

David van der Linden van de gerenommeerde Galerie Bonnard in Nuenen, opent om half drie de expositie voor genodigden. Vanaf half vier gaan de deuren open voor belangstellenden. U bent van harte welkom. De expositie loopt van 28 oktober t/m 15 december 2018.
Cultureel centrum Het Klooster, Park 1, Nuenen.

Op de Facebookpagina www.facebook.com/9art.expositie zijn de schilders aan het werk te zien. Verder is alle informatie en openingstijden te vinden op de website: www.9art.nl.