Op woensdagavond 21 november geeft Rianne Hillenaar-Cöp een presentatie/lezing over Mediation in de bibliotheek van Mill.

Rianne is mediator en advocaat en houdt zich bezig met mediations op het gebied van arbeidsrecht en familierecht.

Tijdens deze lezing wordt u geïnformeerd over mediation als alternatieve manier om conflicten op te lossen. Wat is mediation? Hoe gaat het in zijn werk? Wanneer is het wel of niet geschikt? Lukt het mensen weer met elkaar in gesprek te brengen?

Een veel voorkomende vorm van mediation is in geval van scheiding. Wat zijn aandachtspunten in relaties? Eén op de drie huwelijken loopt momenteel uit op een scheiding.

Daarnaast zal Rianne speciaal ingaan op de omgang van grootouders met kleinkinderen, waarvan de ouders gescheiden zijn. Hoe help je je kleinkind het beste in een scheidingssituatie? Met welke problemen kunnen zij te maken krijgen en wat is verstandig om juist wel of niet te doen.

De lezing is op 21 november van 19.30 tot 21.30 uur. BiblioPlus Vestiging Mill, Kerkstraat 3 (in Cultureel Centrum Myllesweerd).

Graag vooraf aanmelden via de site van Biblioplus: www.biblioplus.nl (te vinden onder kopje Activiteiten). De kosten zijn € 2,50.