Foto: Cockie Kremers

De jaren 70 en 80 stonden afgelopen vrijdagavond centraal tijdens een ABBA-tributeshow in City Resort Mill.

Een 8-koppige live band onder de naam ABBA-fever bracht er in 2 keer 1 uur alle grote hits waarbij volop werd gedanst en meegezongen. De avond werd geopend en afgesloten door DJ Fritz en tussen de 2 sets van ABBA-fever door zorgde Qmusic DJ Martijn voor een uur lang foute muziek. De ruim 400 bezoekers genoten in een uitverkocht City Resort Mill van een top avond.

Top 2000 quiz

Top zal het in City Resort aan de Hoogveldseweg in Mill ook worden op vrijdagavond 28 december vanaf 20.30 uur. Dan staat muziek uit de Top 2000 er namelijk centraal. Naast deze live gespeelde Top 2000 nummers is er die avond ook een Top 2000 quiz, waarvoor teams zich nu al aan kunnen melden. Raad het gitaarintro, welk nummer speelt de band, welke nummer 1 hit had de Golden Earring in Amerika en vele andere vragen. Dit alles met live muziek en videoclips.

Live

De live muziek is deze avond in handen van Top 2000 band Like Crossroads. Deze band bestaat uit Erik ter Burg (gitaar en zang), Jos Kuijpers (basgitaar en zang), Herman Verheijen (toetsen, saxofoon, percussie, zang), Frits Luppes (gitaar en zang) en Toon Copier (drums).

Meer weten of inschrijven als team (3 tot 6 personen)? Zie www.uitjesmill.nl.