Team 2 trad dinsdagavond 13-11 weer in volle strekte aan tegen DNW 2 uit Grave. In de eerste wedstrijd was het Leo die geen vuist kon maken tegen Tiny en verloor in 3 games.

Erik startte tegen Mariëlle en gaf maar 1 game af door tactisch spel kreeg ze geen grip op het spel van hem.

Toen was Martijn aan de beurt tegen Tjeerd. Het werd een spannende 5 gamer die uiteindelijk door Martijn werd gewonnen.

Ook het dubbel werd over 5 games gespeeld. Deze werd door Leo en Erik in 5 games gewonnen.

De 5e wedstrijd was tussen Erik en Tiny. Het werd een zeer spannende wedstrijd waarin Erik strijden ten onder ging in de 5egame slechts 2 puntjes verschil.

Nu was het de beurt aan Martijn tegen Mariëlle. De eerste 3 games werd om en om gewonnen met telkens maar 2 puntjes verschil, maar in de 4e game wist Martijn haar te breken en na en 11-2 werd ook de 5e game dik gewonnen. Erik kwam in zijn laatste wedstrijd tegen Tjeerd geen vuist maken en verloor in 3 games.

Martijn speelde in zijn laatste wedstrijd tegen Tiny met vlagen overtuigend en piekte uiteindelijk op het juiste moment. Hierdoor pakte hij de volle winst deze avond weer in 5 games.

Leo startte zijn laatste wedstrijd tegen Mariëlle goed maar zij kreeg steeds meer grip op het spel van Leo. Helaas kwam hij tegen DNW 2 dus niet tot winst. Eindstand een verdiende 5-5 en dus belangrijke punten voor klasse behoud.

Mitac 4 kansloos onderuit tegen TT Nijmegen 10

Leon begon sterk maar moest toch zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander in 4 games. In de tweede wedstrijd kon Sander geen ook geen vuist maken.

Gerard is het helaas ook niet gelukt Nijmegen was gewoon te sterk voor ons. Leon wist zijn tweede wedstrijd van de avond wel te winnen.

Laatste wedstrijd verloor Leon nipt waardoor er een zware nederlaag op het scorebord kwam te staan van 1-9.